Pneumatische kloppers

Bunkerkloppers op perslucht zijn er in diverse uitvoeringen. Hieronder vindt u de verschillende modellen.

FPK bunkertrillers/
Kloppers

Zuigervibrator en hoogfrequent klopper FPK-serie veroorzaken een lineaire trilling met een grote amplitude bereik, deze is instelbaar middels persluchtdruk.De FPK is verenigd de voordelen van een triller: bv. het fluïdiseren van poeders enz, met de voordelen van de klopper: bv. het los slaan van materiaal aanhechtingen en brugvormingen.

FKL-In bunkerkloppers

Deze nieuwe door ontwikkelde Klopper heeft een bijzonder compact bouwvorm gekregen.Bovendien is de olievrije klopper breed inzetbaar omdat hij zowel voor enkelvoudige als voor repeterende slag is in te zetten. In enkelvoudige slag uitvoering kan de slagkracht traploos worden geregeld met behulp van de toegevoerde perslucht druk.

FKL-Si bunkerkloppers

De nieuw ontwikkelde bunker-intervalkloppers, serie FKL-si, bieden zowel in slagkracht als in het slaginterval/instelbereik een grote keuzemogelijkheid. Dit is mogelijk door een breed toepassingsbereik van de bedrijfswerkdruk van 2 – 7 bar voor de FKL-si kloppers.

FKL-Mi bunkerkloppers

De nieuw ontwikkelde bunker-intervalkloppers, serie FKL-mi, geven, tot zolang perslucht naar de klopper wordt aangevoerd, afzonderlijke en elkaar opvolgende slagen af, waarvan de frequentie per min kan worden geregeld tussen de -50 slagen, ZONDER de toepassing van een timer.