Electronische thyristorregelaars

Onze serie regelaars is speciaal ontwikkeld voor het aansturen van trilmagneten. Deze kwalitatief hoogstaande regelaars zijn leverbaar in print-uitvoering, gebouwd in behuizing of op DIN35 basisplaat. De sensor-modellen kunnen de trilling van de machinecontroleren en beheersen, zodat bij wisselende belastingen de amplitude constant blijft of bladveer-overbelasting wordt voorkomen. Een onmisbare component!

R-serie thyristorregelaars

De R-serie is een basis-regelaar. Goed, eenvoudig en betrouwbaar. Tot 5 amp, 230 volt. In kunststof behuizing, maar ook als print leverbaar. Deze serie heeft onder andere: aanloopstroom, zekering, onder-span, boven-span, start/stop-contact.
CV-serie thyristorregelaars

De CV-serie is leverbaar in aluminium behuizing, maar ook als print. Afhankelijk van het vermogen, in 230 volt en 400 volt leverbaar. Alle optie van de “R” aangevuld met dubbele stabilisatie, aansturing via 0-10 volt of 0-20 mA mogelijk. Ook als sensor uitvoering leverbaar voor amplitude bewaking.
FQ1NDIG thyristorregelaar

De FQ-serie is een combinatie-regelaar van thyristorregelaar met frequentie regelaar voor trilmagneten tot 8 amp, 230v. Deze regelaar heeft zeer veel mogelijkheden, ook met NPN/PNP sensoren aansturing of externe 0-10 volt of 0-20 mA bediening. Digitale regeling met instelbare software. Ook met amplitude bewakingssensor inzetbaar.