INVICON INDUSTRIAL BV
RADING 54
NL-1231 KB LOOSDRECHT
NETHERLANDS
+31-(0)35-5823518

Roterende pneumatische vibratoren

Vibratoren op perslucht zijn er in diverse uitvoeringen. Hieronder vindt u de verschillende modellen.

Kogel vibrator K-serie

Vervaardigd van roestbestendig, geëxtrudeerd aluminium met een geharde stalen loopbaan, waarover de kogel loopt. Nylon eindplaten sluiten de stalen kogel op en dichten tevens de vibrator af tegen indringend vocht en vuil, waardoor deze vibratoren kunnen worden toegepast in stoffige of vochtige omgevingen.

Rol vibrator R-serie

Deze compacte pneumatische vibratoren zijn eenvoudig van ontwerp maar desondanks in staat zeer hoge centrifugale krachten te leveren. Het huis is vervaardigd van geëxtrudeerd aluminium. Opgesloten tussen twee bijzonder slagvaste kunststof eindplaten draait een nauwkeurig geslepen rol.

Rol vibrator DAR-serie

De serie DAR pneumatische rolvibratoren zijn een aanvulling op onze serie R(ol) vibratoren en zijn speciaal geschikt voor de verdichting van beton. Het nieuwe ontwerp is een robuuste vibrator, geschikt voor gebruik onder de zwaarste omstandigheden. Het huis is vervaardigd uit ge-extrudeerd aluminium.

Turbine vibrator T-serie

Deze vibratoren combineren een lage frequentie met een hoogarbeidsmoment, waardoor een krachtige trilling wordtopgewekt met een grote amplitude.
Het huis is vervaardigd uit geanodiseerd geëxtrudeerd aluminium.

Turbine vibrator GT-serie

Een combinatie van een hoog toerental en arbeidsmoment veroorzaken een krachtige trilling. Het huis is vervaardigd van gemoffeld geëxtrudeerd aluminium en de eindplaten zijn van een harde coating voorzien, zodat deze vibratoren in de voedings- en farmaceutische industrie kunnen worden toegepast.

Turbine vibrator GTRF-serie

De GT-RF Turbine-Vibratormotoren komen wat betreft capaciteit e.d. overeen met de GT Turbine-Vibratormotoren, standaard -uitvoering. Het huis en het afsluitdeksel van de GT-RF Turbine-Vibratormotoren zijn vervaardigd van roestvrijstaal en zijn uitwendig gepolijst, waardoor alle buitenvlakken van de GT-RF Turbine-Vibratormotoren roestvrij zijn.