INVICON INDUSTRIAL BV
RADING 54
NL-1231 KB LOOSDRECHT
NETHERLANDS
+31-(0)35-5823518

PNEUMATISCHE TRILLERKLOPPER

OLIEVRIJ

De zuigervibrator en hoogfrequent klopper serie veroorzaken een lineaire trilling met een grote amplitude bereik, deze is instelbaar middels persluchtdruk.

De FPK verenigd de voordelen van een triller: b.v. het fluïdiseren van poeders enz, met de voordelen van de klopper: b.v. het los slaan van materiaal aanhechtingen en brugvorming.

Standaard is, voor een effectieve werking, de FPK intern voorzien van een harde slagplaat, een zachte slagplaat wordt standaard meegeleverd. Naar keuze wordt de FPK of een hard, of een zacht slaande hoogfrequent triller/klopper.

Het geharde en geanodiseerd aluminium huis van de vibrator is bestand tegen corrosie. De FPK is chemisch resistent en kan daardoor in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie worden toegepast. De FPK heeft een compacte bouwvorm, is eenvoudig te monteren en is ontworpen voor continubedrijf onder de slechtste omstandigheden. De verhouding tussen het gewicht en de FPK slagkracht maakt de klopper bijzonder efficiënt. De FPK heeft weinig onderhoud nodig.

De FPK behoeft geen olie- of water smering.

Omgevingstemperatuur: 5 – 80°C
Maximum druk 6 Bar

Leverbaar in Atex uitvoering: EX II 2G/D c T6 T85°C